facebook tracking
Urasivu

Kirjaudu Connect-sivulle

Verkostoidu

tai
Tarkoititko @

Tietosuojaseloste

Aller Media Oy:n vastaanottaessa hakijan hakemuksen tai verkostoitumispyynnön, hakija antaa Aller Medialle Oy:lle oikeuden tallentaa hakijan henkilötiedot online-rekrytointijärjestelmään. Hakija voi hakea tiettyä avointa tehtävää, jättää avoimen hakemuksen tai jättää tietonsa rekrytointijärjestelmään. Tiedot hakijasta tallennetaan tietokantaan. Aller Media Oy:n HR-osasto vastaa siitä, että asianomainen rekrytoija saa käyttöönsä tiedot voidakseen arvioida hakijan soveltuvuutta vapaana oleviin tehtäviin.

Tarvitsemme sinun hyväksyntäsi voidaksemme hallita hakemustasi tai verkostoitumispyyntöäsi. Tällä hyväksynnällä Aller Media Oy saa luvan kerätä, käsitellä ja antaa tietojasi asianomaisille, jotka käsittelevät hakemuksia ja verkostoitumispyyntöjä. Tällöin tietty osa tiedoistasi tullaan säilyttämään. Pyydämmekin nyt sinua lukemaan tarkasti tämän tekstin sekä tarkemman tietosuojaselosteen.

Henkilötietojasi ei tulla luovuttamaan ulkopuolisille tahoille tai käyttämään muuhun kuin rekrytointitarkoituksiin. Hyväksyt kuitenkin, että Aller Media Oy saattaa siirtää tietojasi sisäisesti tai luovuttaa ne kolmannelle osapuolelle, joka toimii yhteistyössä Aller Median kanssa liittyen rekrytointiin. Tämä saattaa tarkoittaa servereitä ja tietokantoja muualla kuin mistä lähetät hakemuksen. Tämä voi sisältää tiedonsiirtoa EU/ETA- ja USA-alueiden ulkopuolelle.

Aller Media Oy on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Sinulla on oikeus saada yhteenveto sinusta tallennetuista tiedoista. Käsittelemme tietopyynnöt kuukauden sisällä niiden lähettämisestä. Henkilötietojesi poistamista järjestelmästä voit pyytää tämän osoitteen kautta. Jos sinulla on kysyttävää tästä ota yhteyttä meihin rekrytointi@aller.fi.

Aller Media Oy:n työnhakijoiden tietosuojaseloste: https://www.aller.fi/tyonhakij...
Jos haluat tarkempia tietoja Henkilötietolaista, niin lue lisää: http://www.finlex.fi/fi/laki/a...

Tarkista sähköpostisi

Päästäksesi kirjautumaan Connect-sivulle tulee sinun vahvistaa sähköposti, jonka olemme lähettäneet sinulle.